לביבות בטטה בניחוחות תאילנד

לביבות בטטה בניחוחות תאילנד

קילו בטטה קלופה ומגורדת

2 תפוח אדמה קלוף מוגרד

2 שיני שום כתושות

1 כפית ג'ינג'ר מגורד טרי

4 כפות כוסברה קצוצה/שמיר

4 כפות קמח , לא חייב אפשר גם ללא גולטן

מלח,פלפל לבן

3-4 בצים לפי הגודל.

 

מערבבים את כל החומרים למעט הקמח , אותו מוסיפים אחרון וכל פעם כף.

 

מכניסים למקרר לשעה.

מוצאים, מעברים את הקערה למסננת,שימו את הקערה מתחת למסננת היא עוד תוציא נוזלים.

 

מחממים שמן במחבת.

בעזרת שתי כפות או שתי ידים ,יוצרים קציצות קטנות ומטגנים כ3 דקות מכל צד,עד להזהבה.

 

מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים. 

 

 

חזרה לרשימת המתכונים