נודלס וירקות שאוהבים

נודלס וירקות שאוהבים

ירקות 
פלפלים אדומים ירוקים צהובים וכתומים,פטריות,שעועית, פרוסות גזר תירס ובצל מוקפצים בשמן זית ושיני שום . 
נודלס
לבשל 3 דקות במים רותחים ומלח ,לסנן ולשטוף במים קרים. 
רוטב 
1/3 כוס רוטב צ`ילי מתוק /חריף , 1/3 כוס רוטב סויה 1/3 כוס טריאקי 1/3 כוס  מים רתוחים ,לחמם במחבת עד רתיחה ולכבות . 

להניח בשכבות נודלס,ירקות ,רוטב מעל ולפזר פטרוזיליה קצוצה דק 

טיפים להצלחת המוקפץ:
בחרו באטריות נודלס למוקפץ, אם אין, ניתן להשתמש באטריות ספגטי עבות.
אם ניתן, השתמשו בככף שמן שומשום להעשיר את הטעם.
אל תבשלו את הנודלס יתר על המידה, הן ממשיכות להתבשל גם בווק.
השתמשו במחבת ווק גדולה ואיכותית, חממו את מחבת הווק היטב לפני התחלת הכנת המוקפץ.
הקפיצו את הירקות הקשים (גמבות וגזר) עד לריכוך חלקי.
לטעום את המוקפץ מידי פעם, רק כך תדעו אם אתם בכיוון
תוסיפו כל ירק שאתם אוהבים!
 

חזרה לרשימת המתכונים